Policia e Kosovës në shërbim të qytetarëveLISTA E GJOBAVE


Numri personal:

1233030569

Emri:

VETON

Mbiemri:

KRASNIQI

Data e lindjes:

29/08/1992

Nr. Numri i gjobës Data e lëshimit Statusi Vlera Stacioni Pay
1 0000625250M 07/11/2019
Ende në polici 20 Trafik Prizren


Bazuar në arkivat tona ju keni gjoba trafiku të papaguara!

Të nderuar qytetarë,nëse keni paguar gjobën dhe gjoba vazhdon të shfaqet e papaguar, ju lusim që të dërgoni faturën e pagesës në stacionin më të afërt të policisë, ashtu që të evidentohet nga baza e të dhënave, në rast të kundërt gjoba do të vazhdoj të shfaqet si e papaguar.